2015. szep. 17.

Eddig több mint 30 pályamunka érkezett be a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás által meghirdetett Varázslatos Hargita című videopályázatra, amelynek egyik alapító tagja Hargita Megye Tanácsa.

A videopályázat célja Hargita megye egyedülálló szépségének, kulturális és természeti értékeinek bemutatása. A pályázat kiírói arra kíváncsiak, ki hogyan látja Hargita megyét. A szervezők örülnek, hogy a pályázatra magyar és román nyelvű pályamunkák egyaránt beérkeztek. Többen jelezték, hogy szívesen beneveznének, és kérték, hogy hosszabbítsák meg a kiírás határidejét, így szeptember 30-ig még bárki benevezhet a pénznyereménnyel járó pályázatra.

A beküldött alkotások megtekinthetők a társulás honlapján: http://adiharghita.ro/.

Pályázni legkevesebb egy-, legfeljebb hétperces kisfilmmel lehet a javasolt témák bármelyikében: természeti szépségek, műemlékek, tájházak, népi fürdők, népi mesterségek és hagyományok, szabadidő és kaland, események, fesztiválok.

A javasolt témákon kívül bármilyen más perspektívából bemutatható Hargita megye, technikai megkötés nélkül, készülhet akár narrációval, felirattal vagy zenei aláfestéssel.A pályázatra életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki benevezhet, akár több pályaművel is.

Az elkészült pályaműveket, kérjük, fájlmegosztón (wetransfer) továbbítsák az info@adiharghita.ro e-mail címre. A beérkezett alkotásokat a www.adiharghita.ro weboldalon és a társulás közösségi oldalán is közzéteszik.

A beküldési határidő 2015. szeptember 30. A nyertesek pénzjutalomban részesülnek, az I. díj 1500 lej, a II. díj 1000 lej, a III. díj pedig 500 lej.

A beküldött munkával a pályázó beleegyezik abba, hogy az általa készített anyagot a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás bárhol bármikor felhasználhatja, és közzéteheti a készítő nevének megjelölésével.

További információ igényelhető az info@adiharghita.ro e-mail címen.

Vissza