15 iul. 2015

E a patra oară, când Borsecul Vă trimite o Invitaţiune. Da, în gen nostalgic. La evenimentul din 18-19 iulie aveţi posibilitatea să petreceţi, alături de sute de turişti, care se întorc în staţiunea Borsec special pentru a face o călătorie în timp de-a binelea. Se numeşte: Borsec Fest – Festivalul Nostalgic. 

În acest an iarăsi se organizează acest joc de-a călătoriei în timp: Borsecul se transformă în ceea ce a fost cândva, iar noi, cu accesorii rafinate, o dantelă, o pălărie, etc. putem fi participanţi activi la atmosfera nostalgică.


– Această epocă, tot ceea ce au trăit strămoşii borsecenilor aici, e parte şi din viaţa noastră: îl păstrăm, e valoare locală, şi parte din brandul Borsec. Ne inspiră să-l retrăim an de an prin acest joc de întoarcere în timp, şi ne face deosebită plăcere să Vă avem alături. – 
adresează invitaţia tuturorprimarul Borsecului, Jozsef Mik.

 

În acest an staţiunea are ca colaboratori la eveniment un impresionant grup de protagonişti oaspeşi: fanfara şi corul din oraşul înfrăţit din Ungaria, Pilisvorosvar.

 

În cursul festivalului cei prezenţi pot face plimbări cu trăsuri trase de cai pe aleele din staţiune, admirând împrejurimile chiar de la punctele de belvedere. restaurantele din staţiune se pregătesc şi ei cu meniu special pentru evenimentul nostalgic.

 

Înapoi