Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Harghita

ADI Harghita

ANUNȚ: Visit Harghita-Family-friendly

Urmărind tendințele și regulile în schimbare, și ascultarea experților și antreprenorilor locali, Consiliul Județean Harghita și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita (ADI Harghita), în anul 2020 a lansat campania Visit Harghita – Family friendly. Așa cum am promis, calificarea poate fi solicitată și anul acesta, la care a fost adăugată o nouă categorie.

Scopul acestor servicii este de a atrage în județul Harghita acești turiști care călătoresc cu familia, cu scopul de a petrece timp de calitate într-un loc specific (unități de cazare și unități de alimentație publică), unde se acordă o atenție specială prin servicii și cu programe acestei categorii de clienți. Din acest motiv, am decis că, pe lângă unitățile de cazare și restaurante, și organizatorii de programe turistice pot nominaliza la categoria de activități turistice. În cazul ultimei categorii, așteptăm nominalizarea unor activități turistice concepute special pentru familii, care oferă distracție și petrecere a timpului liber într-un mod plăcut, interesant și sigur pentru toți membrii familiei.

Asemănător anului trecut certificatele Family-friendly vor fi predate în cadrul unei ceremonii de premiere, însoțită de un grup de influenceri, dintre care și consultantul în marketing turistic, Răzvan Pascu.

Vă rugăm să revizuiți manualul atașat și, dacă considerați că serviciile dvs. sunt adecvate criteriilor, solicitați certificatul Family-friendly, completând una dintre formularele de mai jos până cel târziu la data de 5 mai, miercuri, ora 24.00.

 

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Harghita (ADI Harghita)