Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás

ADI Hargita

SKILLS projekt - Multiplikátor esemény

A SKILLS Erasmus+ projekt multiplikátor eseményére 2024. május 23-án került sor az Égei Egyetemen (Pantelidio, Myrina, Lemnos). Az eseményhez online csatlakoztak a partnerországok résztvevői.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A SKILLS (A mezőgazdasági kulcskompetenciák megerősítése az értéklánc-ismeret érdekében), egy Erasmus+ projekt a Felsőoktatási együttműködési partnerségek témakörében, amit a görögországi Égei Egyetem Élelmiszertudományi és Táplálkozástudományi Tanszéke koordinál.

A SKILLS projekt úttörő szerepet vállal a körkörös mezőgazdaság terén az Európai Unióban, amely létfontosságú a fenntartható mezőgazdaság számára. Megújítja a mezőgazdasági oktatást, elősegíti a zöld kompetenciák fejlesztését, és összhangba hozza a gyakorlatokat az EU-szabályozással. Kutatók és érdekeltek bevonásával a SKILLS kiegészíti a tananyagokat, ösztönzi a partnerségeket, és elősegíti a fenntarthatóságot. Csatlakozzon hozzánk, és formáljunk egy zöldebb jövőt a mezőgazdaság számára a SKILLS projekt segítségével.

A SKILLS projekt célcsoportja a jelenlegi és leendő mezőgazdasági szakos hallgatók, mezőgazdasági termelők, agroturisztikai vállalkozások, helyi mezőgazdasági szervezetek, döntéshozók és az oktatási minisztériumok képviselői.

Csatlakozzon online a SKILLS multiplikátor eseményhez, amelyet a projekt konzorciuma szervez, és amit az Égei Egyetem Élelmiszertudományi és Táplálkozástudományi Tanszéke koordinál.

Az online részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. ITT lehet regisztrálni.

  • Dátum és időpont: 2024. május 23, csütörtök, 10:00 óra
  • Esemény helyszíne: Égei Egyetem - Pantelidio, Myrina, Lemnos
  • Az online részvételre Zoom-on kerül sor, amelynek a linkjét e-mailben kapják meg a regisztrálók.

Az esemény angol nyelven fog zajlani.

Bővebb információ a projektről:

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

Projektazonosító: 2021-1-EL01-KA220-HED-000023289.