Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás

ADI Hargita

SUSRUR Accelerator Coordination Meeting

Szeptember 1-jén online találkozóra került sor, amelyen a konzorcium megvitatta az OC1 – Accelerator felhívással kapcsolatos tennivalókat. Szeptember 6-án tartottuk meg a rendszeres havi online gyűlést a projekt előrehaladásával kapcsolatban.

A projekt célja, hogy támogassa Európa 5 vidéki és távoli térségének (Asztúria régió (Spanyolország), Nyugat-Macedónia régió (Görögország), Hargita megye (Románia), Utena (Litvánia), Steirisches Vulkanland (Ausztria)) kis- és középvállalkozásait a fenntarthatóság és az innovatív gyakorlatok és stratégiák előmozdítása révén, miközben eszközöket és készségeket biztosít versenyképességük erősítéséhez, növelve tudatosságukat és kapacitásukat a zöld és digitális átmenet felgyorsítása és végrehajtása érdekében.

A projektben résztvevő szervezetek: Kaunas University of Technology (Litvánia), mint koordinátor, Koestinger Asetila (Ausztria), F6s Network Ireland Limited (Írország), Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás (Románia), Entrepreneurship Support Foundation - JOIN4CS (Görögország), Espacio Tormaleo S.L. (Spanyolország).

A projekt megvalósítását az Európai Unió támogatja.