Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás

ADI Hargita

Sustainability as the art…of resilience - Második nemzetközi találkozó - Granada (Spanyolország)

Egyesületünk képviselői november 17-18. között látogattak el Granadába (Spanyolország), ahol a Sustainability as the art…of resilience című Erasmus+ projekt második találkozóján vettek részt.

A projekt célja olyan jó gyakorlatok azonosítása és cseréje, amelyek a művészet, a kultúra és a fenntarthatóság közötti kapcsolaton alapulnak, és a társadalom fenntarthatóságát támogatják. A projekt keretében arra is keressük a választ, hogy hogyan segítheti a fenntarthatóság a szakembereket abban, hogy olyan készségeket és kompetenciákat szerezzenek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kreatív és innovatív megoldásokat találjanak az előre nem látható kockázatokkal és társadalmi kihívásokkal szemben, és ezáltal hozzájáruljanak a kulturális és kreatív ágazatok alkalmazkodóképességéhez.

Koordinátor: Ten For Sustainability (Olaszország)

Partnerek: AIFED - Asociacion de Innovacion Formaciony Empleo para el Desarrollo Sostenible (Spanyolország), Challedu (Görögország), Geoclube - Associação Juvenil de Ciência, Natureza e Aventura (Portugália), Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás (Románia), Scientia Nova (Észak-Macedónia).

A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.

Projektazonosító: 2021-1-IT02-KA210-ADU-000034020

download press release